צלמו סלפי, ותוך כמה שניות תראו רק את התמונות מהאלבום שאתם מופיעים בהן.
זה קורה כאן בטלפון, בלי לשלוח את התמונה.
יש כמה פנים בתמונה. לחצו על הפנים שלכם.
התמונות מוצגות ישירות מ־Google Photos. הסלפי שלכם נשאר רק בטלפון הזה.